E-mail: goversentertainment@outlook.com Telefoon: 06-34194590
Volg ons!
Stephan en Dave vormen samen het knotsgekke feest duo "Dubbel Feest". In 2016 scoorde de heren al een bescheiden hit met "Sex met je ex". En met carnaval 2017 scoorde zij een dikke hit met Bier voor onderweg of ook wel Bvo'tje genoemd. Hiermee werden ze 5de bij de carnavalskrakerverkiezing op Puur NL. Waardoor Dubbel Feest verschillende optredens heeft gedaan voor O.A. Omroep brabant Fijnfisjeniecafe en Baronie TV.      Hier is hij dan! De carnavalskraker van 2018:
Wilt u dat de kranten spontaan veranderen in confetti!           Of wilt u echt héél de zaal in een polonaise?   Dubbel Feest zorgt ervoor dat ook bij U heel de tent uit zijn plaat gaat!
E-mail: goversentertainment@outlook.com Telefoon: 06-34194590
vormen samen het knotsgekke feest duo "Dubbel Feest". In 2016 scoorde de heren al een bescheiden hit met "Sex met je ex". En met carnaval 2017 scoorde zij een dikke hit met Bier voor onderweg of ook wel Bvo'tje genoemd. Hiermee werden ze 5de bij de carnavalskrakerverkiezing op Puur NL. Waardoor Dubbel Feest verschillende optredens heeft gedaan voor O.A. Omroep brabant Fijnfisjeniecafe en Baronie TV.            Hier is hij dan! De nieuwe carnavalskraker van 2018:
Volg ons!
Wilt u dat de kranten spontaan veranderen in confetti!     Of wilt u echt héél de zaal in een polonaise? Dubbel Feest zorgt ervoor dat ook bij U heel de tent uit zijn plaat gaat!
Stephan en Dave