E-mail: goversentertainment@outlook.com Telefoon: 06-34194590
Volg ons!
Stephan en Dave vormen samen het knotsgekke feest duo "Dubbel Feest". Met carnaval 2017 scoorde zij een dikke hit met Bier voor onderweg of ook wel Bvo'tje genoemd. Hiermee werden ze 5de bij de carnavalskrakerverkiezing op Puur NL. Waardoor Dubbel Feest verschillende optredens heeft gedaan voor O.A. Omroep brabant Fijnfisjeniecafe en Baronie TV. Carnaval 2018 bracht veel goeds met hun eigen kreet : ‘gas erop!’ Deze kraker is gemaakt bij RVM en heeft lekker meegedraait tussen de andere carnavalsmuziek!
Wilt u dat de kranten spontaan veranderen in confetti!           Of wilt u echt héél de zaal in een polonaise?   Dubbel Feest zorgt ervoor dat ook bij U heel de tent uit zijn plaat gaat!
          Dit jaar niet een, maar twee carnavalshits! Een gelegenheidsplaatje in samenwerking met Dikke mik en Die 2… 9 november 2019 kwam de eerste kraker online! De Brabantse feestduo’s; Dubbel Feest, Dikke Mik en Die 2 zijn echte party duo’s die rondom de carnavalsperiode altijd heel actief zijn. Afzonderlijk van elkaar hebben ze de afgelopen jaren al verschillende succesvolle singles uitgebracht. Samen kwamen ze op het idee om hun krachten te gaan bundelen om een “Mega carnavalshit” te maken! Samen met producer André Kooiman, die al eerder met de 3 duo’s afzonderlijk samenwerkte, hebben de feestneuzen een ludieke cabaret plaat van vorig jaar omgetoverd tot een dampende feestknaller, met een lekkere dikke beat en een commerciële sausje erover. Dubbelfeest & Dikke Mik ft. Die 2 - Carnaval is het mooiste wat er is!
Dubbel Feest - Lekker drinken
E-mail: goversentertainment@outlook.com Telefoon: 06-34194590
vormen samen het knotsgekke feest duo "Dubbel Feest".  En met carnaval 2017 scoorde zij een dikke hit met Bier voor onderweg of ook wel Bvo'tje genoemd. Hiermee werden ze 5de bij de carnavalskrakerverkiezing op Puur NL. Waardoor Dubbel Feest verschillende optredens heeft gedaan voor O.A. Omroep brabant Fijnfisjeniecafe en Baronie TV. Dit jaar niet een, maar twee carnavalshits! Een gelegenheidsplaatje in samenwerking met Dikke mik en Die 2… 9 november 2019 kwam de eerste kraker online! De Brabantse feestduo’s; Dubbel Feest, Dikke Mik en Die 2 zijn echte party duo’s die rondom de carnavalsperiode altijd heel actief zijn. Afzonderlijk van elkaar hebben ze de afgelopen jaren al verschillende succesvolle singles uitgebracht. Samen kwamen ze op het idee om hun krachten te gaan bundelen om een “Mega carnavalshit” te maken! Samen met producer André Kooiman, die al eerder met de 3 duo’s afzonderlijk samenwerkte, hebben de feestneuzen een ludieke cabaret plaat van vorig jaar omgetoverd tot een dampende feestknaller, met een lekkere dikke beat en een commerciële sausje erover. Dubbelfeest & Dikke Mik ft. Die 2 - Carnaval is het mooiste wat er is!
Volg ons!
Wilt u dat de kranten spontaan veranderen in confetti!     Of wilt u echt héél de zaal in een polonaise? Dubbel Feest zorgt ervoor dat ook bij U heel de tent uit zijn plaat gaat!
Stephan en Dave
Dubbelfeest - Lekker drinken